Toimitusehdot

Toimitusaika

  • Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.
  • Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Netti-Kauppa Suomi Oy toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
  • Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Netti-Kauppa Suomi Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
  • Netti-Kauppa Suomi Oy toimittaa tuotteita vain Suomessa. Kaikki Netti-Kauppa Suomi Oy:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja Netti-Kauppa Suomi Oy muuta erikseen sovi.

Toimituskulut

  • Tuotteiden toimitus valitaan kolmesta vaihtoehdosta:

Posti Express Kotiinkuljetus (15,90€) / Posti Pakettiautomaatti (5,40€)/ Pikatoimitus kotiin 24 tunnissa (99,90€)

Palautukset

  • Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
  • Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@netti-kauppa.fi ENNEN tuotteen palauttamista.
  • Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain 15§ edellyttämä 14 päivän palautusoikeus tuotteilla, jotka on tilattu myyjän internet-sivuilta, poisluettuna akut, paristot, lamput yms. tuotteet, joiden uudenveroisuutta ei voida taata edelleen myytäessä, mikäli ne eivät ole avaamattomissa tehdaspakkauksissa (kuluttajansuojalaki 16§). Myyjä hyvittää palautetun tuotteen hinnan (ei toimituskuluja myyjältä asiakkaalle), mikäli palautettu tuote on käyttämätön ja myytävissä edelleen uutena tuotteena alkuperäispakkauksessa (kuluttajansuojalaki 17§). Kaikki tilauksesta palautettavat tuotteet on palautettava yhdessä lähetyksessä. Mikäli palautuksen arvo on yli 50% tilauksen arvosta ja palautukselle ei ole perustavaa syytä tai perusteettomat palautukset ovat toistuvia, asetamme asiakkaalle toimituskiellon.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

  • Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:


a) rekisteröityä kuluttajana Netti-Kauppa Suomi Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.


b) Antaa suostumuksensa, että Netti-Kauppa Suomi Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Netti-Kauppa Suomi Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Netti-Kauppa Suomi Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.


Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Tilauksen sitovuus

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.


Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Netti-Kauppa Suomi Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.


Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.


Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Netti-Kauppa Suomi Oy:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Hinnat

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Netti-Kauppa Suomi Oy:n hinnastossa osoitteessa netti-kauppa.fi.


Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Netti-Kauppa Suomi Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.


Tilaukseen lisätään toimituskulut ylläolevien toimitustapojen mukaisesti.

Maksuehdot

Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) Verifone verkkomaksut. Maksu suoritetaan Verifonen maksuportaalissa, jossa on mahdollista käyttää yleisimpiä verkkopankkeja sekä maksukortteja.

Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Netti-Kauppa Suomi Oy:lle, joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@netti-kauppa.fi. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Netti-Kauppa Suomi Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta palautukset). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Netti-Kauppa Suomi Oy palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Netti-Kauppa Suomi Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy  Netti-Kauppa Suomi Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Netti-Kauppa Suomi Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Rekisteriseloste

LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä:
Netti-Kauppa Suomi Oy
Mataratie 8a, 01350 Vantaa

Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen
Rekisterin sisältämät tiedot:

Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana sekä muita tilauksen ja uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja.
Tietolähteet: Asiakas syöttää tiedot itse
Rekisteriasioita hoitava yritys
Netti-Kauppa Suomi Oy
Joonas Ryynänen
Puhelin 050 404 3908
Sähköposti: asiakaspalvelu@netti-kauppa.fi
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla